topSkoleIT

Office 365

Office 365 er en webbaseret version af Microsofts udbredte Office-pakke. Den kombinerer altså de velkendte styrker ved Office-pakken med de muligheder, som det giver at have programpakken placeret i skyen (se nedenfor).

Office 365 er en abonnementsløsning, som fås i flere udgaver. Produktet henvender sig derfor til skoler af alle størrelser – og kan benyttes af både elever, lærere og andre ansatte.

Scanditek er eksperter i Office 365. Vi sørger for at sætte det op og integrere det i din skole, ligesom vi også tilbyder support i brugen af det. Vores mål er at sikre, at hele skolen får maksimalt udbytte af Office 365.

Fordele for dig med office 365:

Med Office 365 kan du øge produktiviteten blandt dine medarbejdere, så du sparer tid, penge og frigiver værdifulde resourcer. For elevernes vedkommende åbner Office 365 op for muligheder, som kan hjælpe dem med at få mere ud af undervisningen. Alt dette sker bl.a. i kraft af følgende fordele:

1. Arbejd, uanset hvor du befinder dig

Da programpakken er placeret i skyen, har du adgang til dine filer og Office-programmer (herunder din mail og kalender), næsten hvor end du er. Og det er uanset, om du bruger PC, Mac, Windows-tablet, iPad eller de fleste smartphones.

2. Nye muligheder for samarbejde

Du og dine kollegaer kan arbejde på samme dokument i realtid fra stort set alle vegne. Det samme kan eleverne – både indbyrdes og med deres lærere. Alle brugere kan desuden chatte sammen, afholde onlinemøder og dele både store og små filer med hinanden på en fælles portal.

3. Nem at bruge, automatisk opdatering og høj sikkerhed

Det er let at bruge Office 365, for det er det samme Office, som du allerede kender. Alle dine Office-programmer bliver også opdateret automatisk. Det samme gælder dine filer, som tilmed sikkerhedskopieres automatisk. Derudover er dine data beskyttet. For den indbyggede sikkerhed i Office 365 afværger malware, spam, phishing-angreb og andre trusler.

Mere information: Kontakt Scanditek Vest I Randers:

Hvis du har brug for flere informationer om Office 365, eller hvis du har brug for et uforpligtende møde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 87 42 52 00, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Adresse: Eriksvej 24,8960 Randers S.Ø.

Scanditeck Vest i Randers kan også henvise til Microsofts egen hjemmeside, som indeholder mere information.

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT