topbillede til nyheder

 • Økonomisystemer

  oekonomisystemer

  Skolenetværk

  Netværksløsninger

  Brancheløsninger

  Brancheloesninger

UNI-C afvikler UNI-Sikkerhed og Sektornet

Styrelsen for IT og Læring (UNI-C) har besluttet at udfase UNI-Sikkerhed og dets tilhørende tillægsprodukter pr. 31. december 2014. Denne beslutning har betydning for alle skoler og større uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Beslutningen er ”et led i refokuseringen af UNI-C”, som styrelsen selv udtrykker det i et brev sendt til skolerne.

Skolerne vil blive påvirket på forskellig vis

 • Skoler, som har en anden internetleverandør end TDC, vil opleve, at deres internetforbindelse vil fortsætte med at virke efter den 31. december 2014.
  • Det samme gælder for skoler, som har TDC som internetleverandør og benytter TDC’s egne offentlige IP-adresser.
 • Skoler, som har TDC som internetleverandør og anvender Sektornets IP-adresser, vil opleve, at deres internetforbindelse ikke vil virke efter den 31. december 2014.

Dog gælder det for alle skoler – uanset hvilken af de ovennævnte grupperinger de end måtte tilhøre – at de fra den 31. december 2014 ikke længere vil kunne få support fra UNI-C. Derfor anbefaler UNI-C, at alle skoler snarest tager kontakt til en privat IT-leverandør.

Scanditek er eksperter i UNI-login

Scanditek har en lang erfaring med at varetage IT-driften for både efterskoler, privatskoler, friskoler og større uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. Vi gør det muligt at integrere skolens computere og netværk med elevernes UNI-login. På den måde bliver det nemmere at drive skolens IT, samtidig med at skolen får mindre administrativt arbejde.

Kontakt salgschef Palle Jørgensen for at høre nærmere eller for at bestille et uforpligtende møde.
Telefon: 87 42 52 00, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mere info om udfasningen af UNI-Sikkerhed

UNI-C har udarbejdet en vejledning, som bl.a. fortæller mere om, hvad der er vigtigt for skolerne at forholde sig til i forbindelse med ophøret af UNI-Sikkerhed og dets tilhørende tillægsprodukter.

Læs vejledningen her.

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT