topbillede til nyheder

 • Økonomisystemer

  oekonomisystemer

  Skolenetværk

  Netværksløsninger

  Brancheløsninger

  Brancheloesninger

IT-driften er ikke længere et samtaleemne på læreværelset

Lærere, der ikke kan få projektoren til at virke i klasseværelset. Elever, der ikke kan komme på det trådløse netværk. Der kan nemt opstå problemer med IT-driften på skoler rundt om i landet, men det er uhyre vigtigt at det fungerer, så skolerne kan rette sit fokus mod undervisning og uddannelse.

På Sorø Privatskole har de udliciteret al IT-arbejdet til Randers-virksomheden Scanditek. Scanditek har samarbejdet med privatskolen over flere år, og har leveret løsninger til både det trådløse netværk, serveromlægning og skolens infrastruktur. Derudover har de en fast driftaftale, hvor en medarbejder fra Scanditek besøger Sorø Privatskole én gang om måneden for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Og hvis der opstår problemer, venter løsningen forude. Scanditek er nemlig kun ét telefonkald væk.

Og en stabil IT-drift betyder mange fordele for skolen i dagligdagen: ” IT-driften er ikke længere en del af samtaleemnet på læreværelset. De tekniske udfordringer er løftet ud af lærernes virkelighed og i stedet for at bekymre sig om, om man kan komme på nettet, eller hvordan streaming hastigheden er, så kan de nu koncentrere sig om at tænke og snakke pædagogik og didaktik”, udtaler Casper Madsen, skoleleder på Sorø Privatskole.

Scanditek har også et igangværende samarbejde med Skt. Josef Skole i Roskilde, hvor Scanditek har leveret løsninger til PCer, trådløst netværk, administration og kabling. For Skt. Josef Skole betyder det velfungerende IT-system en hverdag dybt integreret i IT, hvor mere end 800 elever, lærere og medarbejdere dagligt bruger det trådløse netværk:

”For os har det jo medført, at vores forbedrede IT-kapacitet efterhånden har givet os flere og større behov”, udtaler Mads Frost Hansen, der er vise skoleleder på Skt. Josef Skole. Med større behov følger også større forpligtelser for virksomheden Scanditek: ”Det betyder, at vi skal levere løsninger, hvor drifts-stabiliteten og ydeevnen er i top - hver dag”, udtaler Palle Jørgensen, der er salgschef hos Scanditek.

Et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skoler og Scanditek er vigtigt, når løsninger på skolernes IT-problemer skal findes: ”Det handler om tillid. Mange gange lytter vi til Scanditeks løsningsforslag uden at indhente alternativer. Fordi vi stoler på, at Scanditek leverer den rigtige løsning. Vi er gået fra at være samarbejdspartnere til også at være sparringspartnere, og her er der rig mulighed for, at vi kan benytte hinanden,” afslutter Casper Madsen

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT