topReferencer

 • Økonomisystemer

  oekonomisystemer

  SkoleNetværk

  Netværksløsninger

  Brancheløsninger

  Brancheloesninger

Det får Randers FC ud af sit trådløse netværkRanders FC logo

Randers FC A/S er en professionel dansk fodboldklub. Scanditek har installeret det trådløse netværk, der dækker henholdsvis administrationen, VIP-faciliteterne og presseområdet på klubbens stadion, AutoC Park Randers.

Netværket anvendes udelukkende af sponsorer, pressefolk og Randers FCs egne medarbejdere. På kampdage er det ensbetydende med mange brugere på netværket. Eksempelvis er der ofte mere end 1.000 sponsorer samlet, når der afholdes VIP-arrangementer i forbindelse med fodboldkampe.

Sponsorerne bruger netværket til bl.a. at læse mails og følge med i andre fodboldkampe, mens pressen benytter det i arbejdsøjemed, fx til at sende materiale tilbage til redaktionen.

Netværket har stor betydning

Det trådløse netværk er en del af en servicepakke, som er vigtig for Randers FC:Randers FC Jesper Hansen projektchef

”Pressen og vores sponsorer har en enorm betydning for os, fordi de er med til at give os henholdsvis omtale og et solidt økonomisk fundament. Derfor er det essentielt, at vi kan tilbyde dem en god service i form af fx et stabilt og sikkert netværk,” siger Jesper Hansen, der er projektchef i Randers FC.

Sådan skulle netværket skrues sammen

Scanditek har skræddersyet netværket til Randers FCs specifikke behov. Eksempelvis ønskede klubben, at noget af båndbredden kun skulle være tilgængeligt for pressen. Formålet var at sikre, at pressen altid har adgang til hurtigt internet, uanset hvor mange brugere der er på netværket. Samtidig ville klubben gerne have, at pressen skulle tilgå netværket via de samme access points som sponsorerne.

Hvad Randers FC synes om samarbejdet

Samarbejdet med Scanditek er Randers FC tilfreds med. Jesper Hansen fortæller:

”Scanditek har været gode til at forstå vores behov og løse dem, og de står altid til rådighed, hvis vi har spørgsmål.”
Han fortsætter:

”Vi oplever også, at Scanditek er gode til at rådgive os om vores fremtidige ønsker til netværket. Vi overvejer bl.a. at få det udvidet, så det dækker hele stadion. For vi kunne godt tænke os, at alle folk på stadion skal have glæde af netværket. Og i den forbindelse taler vi med Scanditek om, hvordan det ønske bedst kan realiseres.”

Til spørgsmålet om hvordan han med få ord vil beskrive samarbejdet med Scanditek, svarer han: ”Godt og kompetent”. Adspurgt om dét betyder, han har lyst til at anbefale Scanditek til andre virksomheder, svarer han: ”Ja, helt bestemt.”

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT