topNetvaerks

 • Trådløst netværk

  Wi-Fi

  Controllere

  Controllere

  Access points

  Aruba Access Points

  Netværksovervågning

  Netvaerksovervaagning-Airwave

 • Site survey

  Site Survey

  Location & Asset Tracking

  Location and asset tracking

  Fujitsu scanner

  Fujitsu scanner

   

Aruba Location & Asset Tracking   -   Aruba Trådløst netværk/WI-FI

Vidste du, at et trådløst netværk fra Aruba også kan bruges til sporing af aktiver og personale?

Løsningen hedder Aruba Location & Asset Tracking og henvender sig til både virksomheder, hospitaler og skoler.

Det kan løsningen bruges til

En virksomhed kan fx bruge løsningen til at effektivisere sin forsyningskæde og mindske svind. Det sker ved at følge en given vare, lige fra den kommer ind på lageret, til den i sidste ende bliver distribueret til kunden. På den måde kan man finde ud af, om der er elementer af forsyningskæden, som kan forbedres.

Et hospital kan benytte løsningen til at spore placeringen af eksempelvis risiko-patienter, bærbare computere, PDA’er, EKG- og telemetri-udstyr med mere. Derved undgår hospitalet at skulle bruge kostbar tid på at lede efter udstyr i forbindelse med fx akutsituationer, operationer eller vedligeholdelse.

Sådan fungerer løsningen

Wi-Fi-enheder såsom bærbare computere kan spores, da de i kraft af deres tilslutning til netværket kommunikerer med netværkets access points og controller.

Medarbejdere og ting, som ikke er koblet til netværket, kan spores, hvis de udstyres med såkaldte RFID/RTLS-tags (Radio-frequency identification/Real-time locating systems). Det er bittesmå computerchips med en indbygget antenne. De udsender et signal, som opfanges af netværkets access points og controller.

Placeringen af den sporede enhed beregnes af en server. Det gøres kort fortalt vha. triangulering og data fra access points’ne og controlleren.

Enhedens placering registreres også på serveren i en afgrænset periode. Dermed kan man hurtigt afgøre, om en enhed er forlagt eller stjålet.

Mere information

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for et uforpligtende møde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 87 42 52 00 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT