topNetvaerks

 • Trådløst netværk

  Wi-Fi

  Controllere

  Controllere

  Access points

  Aruba Access Points

  Netværksovervågning

  Netvaerksovervaagning-Airwave

 • Site survey

  Site Survey

  Location & Asset Tracking

  Location and asset tracking

  Fujitsu scanner

  Fujitsu scanner

   

Aruba Airwave management løsning og monitorering af netværk

 Aruba AirWave er en serverbaseret løsning til management og monitorering af både kablet og trådløst netværk med multi-vendor understøttelse. AirWave understøtter Zero Touch Deployment via Aruba Activate, og der er mulighed for at se RF dækningen af det trådløse netværk via VisualRF funktionen. Herudover er der mulighed for at se hvilke tjenester, der benyttes mest og for at se helbredet på netværket, så problemer kan løses før de opstår.

AirWave tilbyder bl.a. let og tidsbesparende konfiguration af AP’er, switche og controllerer, real-time monitorering af bl.a. klienter og devices, så der kan måles på forventet hastighed og SNR for den enkelte klient.

AirWave inkluderer to stærke features, nemlig VisualRF & RAPIDS. Med VisualRF funktionen er det muligt, at få et fuldt overblik over dækningen af det trådløse netværk. VisualRF giver samtidig muligheden for at pin pointe en klients lokation, hvilket kan være en stor hjælp i forbindelse med troubleshooting.

Med RAPIDS funktionen bliver trusler som fx rogue AP’er og rouge klienter automatisk opdaget og lokaliseret, det er muligt at lave regler som så håndterer truslen på bedst mulige vis. RAPIDS opsnapper og håndterer også IDS tilfælde.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for information om, Aruba netværk management, eller et uforpligtende møde. Telefon 87 42 52 00, e-mail: clDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT