topbillede til nyheder

 • Økonomisystemer

  oekonomisystemer

  Skolenetværk

  Netværksløsninger

  Brancheløsninger

  Brancheloesninger

Microsoft Surface GO

Surface GO er landet

Surface Go kan køre det hele – lige fra fulde pc-programmer til mobilapps. Med valgfrit LTE2 og en startvægt på kun 522 gram er Surface Go altid lige ved hånden, når du skal bruge den.

#

Den nye Surface Go er perfekt til alle dine daglige opgaver. Du får ydeevne som en bærbar computer, mobilitet som en tablet og en fantastisk touchskærm med alle kræfterne i Windows 10 Pro.

En fuld bærbar computer på farten

Brug Surface Go Signature Type cover og ny Surface Mobile Mouse til en bærbar oplevelse hvor som helst. Ultra-compact Surface Go Signature Type-coveret fungerer som et tastatur i fuld størrelse, med en komplet mekanisk tastatur. Surface Mobile Mouse er let, ergonomisk og præcis.

#

En stationær arbejdsstation på kontoret

Få en fuld desktopoplevelse, når du opretter forbindelse til Surface Dock for at se dit arbejde på flere eksterne skærme.

Surface Dock er et universelt tilbehør til overflader, der giver dig mulighed for at oplade dit overflade og tilslutte et tastatur, en mus med mere i fuld størrelse.

To personer, der deler en visning af Surface Go i tablettilstand

Elegant, kompakt design optimeret til produktivitet

Rør, se og skriv på den højopløselige PixelSense™-skærm. Skærmformatet 3:2 lader dig se mere, så du kan gøre mere. Tag billeder, og foretag videoopkald med et frontkamera og et HD-bagkamera med autofokus.

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT