topbillede til nyheder

 • Økonomisystemer

  oekonomisystemer

  Skolenetværk

  Netværksløsninger

  Brancheløsninger

  Brancheloesninger

Få kontrollen tilbage over jeres IT infrastruktur!

Hvis overblikket er blevet besværligt og tidskrævende - Lav en plan.

Mange danske virksomheder oplever, at deres IT infrastruktur har ændret sig over de senere år. IT løsningerne har fået en større og større betydning og medarbejderen / virksomhederne oplever at flere enheder er tilsluttet til netværket.

Medarbejdere er ikke længere afhængige af normale kontortider. Flere medarbejdere har hjemmearbejdspladser og samtidigt ønsker medarbejderene en øget fleksibilitet. Dette betyder ofte at de tilslutter egne enheder til netværket hvorved sikkerheden og overblikket forsvinder.

IT infrastrukturen kan have udviklet sig til at være kompleks og svær at få overblik over. Ligeledes er der også opstået mange sikkerheds problematikker som følge af de mange enheder som er blevet tilsluttet.

Det første skridt på vejen til overblik og kontrol over din IT infrastruktur er at finde ud af, hvad der er tilsluttet dit netværk. På den måde kan du få sikret din data.

Måden at få kontrol over netværket er en plan som indeholder følgende punkter:

 1.  Identificer hvilke enheder der bliver benyttet, hvor mange, hvor de er tilsluttet og hvilke OS, der er supporteret.
 2. Håndhæv de definerede sikkerheds politikker på tværs af brugere og enheder for at give den korrekte adgang uanset hvilken bruger, enhed eller lokation.
 3. Beskyt dine ressourcer via en dynamisk kontrol.
 4. Vær forberedt på usædvanlig aktivitet på dit netværk og hav systemer til at kunne blokere for enheder som pludselig ændre opførsel.

Med den eksisterende arbejdsbyrde som mange IT ansvarlige oplever, er det ofte ikke realistisk at man tilstadighed kan varetage kontrollen.

En mulighed for at løse ovenstående udfodringer er Arubas NAC løsning ClearPass hvor du nemt kan få kontrol og synlighed over dit netværk tilbage igen.

Se evntuelt mere her:

http://www.arubanetworks.com/products/security/network-access-control/

 

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT