topbillede til nyheder

 • Økonomisystemer

  oekonomisystemer

  Skolenetværk

  Netværksløsninger

  Brancheløsninger

  Brancheloesninger

Gratis WIFI på Østervold i randers ugen

Det er en stor fornøjelse at udvikle og gennemføre begivenheder i Randers. Frivillige, virksomheder og organisationer hjælper beredevilligt, så vi kan gennemføre begivenheder i Randers, som ellers ikke ville være muligt. Således kan Randers sige velkommen til godt 1000 geocachere fra 8 forskellige lande i den kommende weekend.

Et internationalt publikum kræver, at vi f.eks. kan stille gratis WiFi til rådighed. Det har Scanditek sørget for sammen med Verdo. På hele Østervold er der således fri WiFi – netværk Free WiFi VisitRanders – allerede fra i dag og ugen ud. Koordinaterne på de 300 caches skal downloades og det kræver netadgang. Uploads og posts på Instagram, Facebook og Twitter skal også være gratis for både danskere og udlændinge. Det giver uvurderlig omtale for Randers, og det opfattes som god service, og ville helt sikkert give minus point i de anmeldelser, som geocacherne skal give.

Det er Visit  Randers som står bag det store Geocaching arrangement og har netop frigivet følgende presse meddelelse:

Det kræver mange ressourcer at udvikle og gennemføre store begivenheder. ”I Randers er det en fornøjelse”, siger turistchef Anne-Mette Knattrup. 15 frivillige har trukket det store læs med at lægge 300 cahces ud. Det er et kæmpe arbejde, fordi de rigtige steder skal findes, de skal registreres med koordinater på en hjemmeside. De har bygget en fantastisk professionel hjemmeside www.randersfjordevent.dk på dansk, engelsk og tysk. De har lavet et spændende program med workshops, get-together-arrangement og ikke mindst sørger de for, at der bliver ryddet op i naturen ved et afslutttende CITO-arrangement. ”Cache In Trash Out”. Der er lavet markedsføring, taget mod betaling og svaret på spørgsmål. Det er Stig Pedersen og Tore Hartmann, der har været ”projektledere” og de er top-professionelle. De er selv entusiastiske geocachere, så de ved, hvad der er godt for vores gæster.

Uden godt samarbejde med Randers Regnskov, Randers City, Randers Havn, Randers Naturcenter, Kyst- og Fjordcentret, Randers Fjord Færgefart og RandersUgen ville det være svært at nå det flotte resultat.

VisitRanders har som organisation samlet trådene, pakket 500 velkomstposer med velkomstbrev fra Borgmesteren, der også har fået tid i sin travle Randers Uge-kalender til at sig velkommen til deltagerne lørdag den 20. august kl. 11.30 på Østervold. Det er en såkaldt ”best case” – et godt eksempel på, hvor godt det er i Randers at få gennemført gode og holdbare ideer til glæde for borgere og turister.

 

 

 

 

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT