topbillede til nyheder

 • Økonomisystemer

  oekonomisystemer

  Skolenetværk

  Netværksløsninger

  Brancheløsninger

  Brancheloesninger

Scanditek åbner kontor i Randers og flytter hovedsædet

Scanditek It Solutions udvider yderligere ved at åbne endnu et kontor i Østjylland og udvide medarbejderstaben med flere erfarne kapaciteter inden for hhv. IT-Infrastruktur & it-løsninger samt Microsoft Dynamics.

Mere plads, bedre indeklima, bedre faciliteter til medarbejderne og en placering tæt på motorvejen. Scanditek har forladt Tilst ved Århus, og er pr. 01.05.2016 flyttet i nye moderne lokaler på Eriksvej 24 i Randers SØ. Beslutningen om at flytte blev truffet i januar i år, og da vi gerne ville ligge et mere strategisk rigtigt sted og der faldt beslutningen på Randers. Bygningen, der tidligere har fungeret som Coachinghus, er blevet totalt moderniseret og malet i lyse farver, Der er etableret luft genanvendelse system for at opnå et perfekt indeklima for vore medarbejdere.

Vi er nu også tættere på, og mere tilgængelige for vores mange jyske kunder”, siger Cean Lystrup, CEO i Scanditek IT Solutions, og fortsætter ”Samtidig ser vi en lokation i Randers som helt essentiel i forhold til den fortsatte vækst samt til rekruttering af de bedste it-medarbejdere til forretningen.”

Fra 1. Maj er der 13 medarbejdere tilknyttet adressen i Randers og ifølge Cean Lystrup har Scanditek fortsat vækstplaner: ”Vi har  valgt nyt hovedsæde i Randers med plads til vi kan vokse. Vi fastholder samtidigt vores engagement i Aarhus-området, hvor flere af vores medarbejdere kommer fra."

Scanditek It Solutions, har samtidigt med flytningen, valgt at engagere yderligere 2 erfarne medarbejdere i Glostrup, som en del af vores vækststrategi, til at varetage vores salgs- og service engagement på Sjælland, hvor vi gennem de senere år har fået en større tilgang af kunder indenfor Infrastruktur, It løsninger og Microsoft Dynamics.

 

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT