topOekonomisystemer

Microsoft Dynamics C5 2014

Microsoft Dynamics C5 2014 er et økonomisystem, som henvender sig til helt små virksomheder, der kan klare sig med et regnskabsprogram for 1-3 brugere.

Systemet løser alle de bogføringsbehov, som en lille virksomhed har – hvad enten det drejer sig om at sende fakturaer, ordne finansbogholderi, aflevere rapporteringer til SKAT eller noget helt fjerde. C5 2014 giver en meget effektiv brugeroplevelse.

 

Fordele for dig

For især en lille virksomhed er tid kostbar. Mange opgaver skal varetages, men der er kun få hænder til at løfte dem. Med Microsoft Dynamics C5 2014 kan du let og effektivt ordne dine bogføringsopgaver. På den måde sparer du tid, som du kan bruge på andre kritiske områder af din virksomhed. Til syvende og sidst giver Microsoft Dynamics C5 2014 dig dermed mulighed for at udvikle din virksomhed. 

Den nye C5 2014 deler platform med Dynamics NAV, og giver dig derfor adgang til mange af fordelene ved  NAV: 

Andre fordele ved systemet

• Nem at bruge, da systemet bygger på den velkendte Microsoft Office-pakke.
• Integreret med Office-pakken, hvilket gør det lettere at arbejde på tværs af fx Excel og C5.
• Kan afvikles på Windows Azure eller i en anden sky, ligesom systemet kan åbnes fra mobile enheder. Det giver dig fleksibilitet, da du dermed kan tilgå C5, når du er på farten. Desuden er der fortsat support af Microsofts stærke           tekniske fundament

 

Microsoft Dynamics C5 2014:

Scanditek er eksperter i C5 2014, som vi er certificeret forhandler af. Vi tilbyder også support i brugen af systemet. Du er således altid sikret en hjælpende hånd, hvis du skulle have nogle spørgsmål til systemet. Du kan få support hos IT-afdeling Vest: Eriksvej 24, 8960 Randers SØ. 

Vi supplerer ikke C5 2014 med egenudviklede moduler, som vi ellers gør med de to andre økonomisystemer Microsoft Dynamics C5 2012 og Microsoft Dynamics NAV. Det skyldes, at systemet er sat sådan op, at man ikke kan lave tilpasninger i det.

Microsoft Dynamics C5 2014:

Let at opgradere:

C5 2014 er baseret på kernen af NAV - et andet og mere avanceret økonomisystem. Du kan derfor let skifte fra C5 2014 til NAV, hvis din virksomhed en dag vokser sig så stor, at du får brug for et økonomisystem med flere funktioner.

Mere information: Kontakt Scanditek Vest i Randers eller Scanditek ØST i Glostrup

Hvis du har nogle spørgsmål om Microsoft Dynamics C5 2014, eller hvis du har brug for et uforpligtende møde, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 87 42 52 00, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Adresse: IT-afdeling Vest: Eriksvej 24, 8960 Randers SØ.

Vi har kunder over det meste af landet: Midtjylland/Østjylland/Århus, Randers, Hobro, Mariager, Hadsund, Midtjylland, Viborg, Vejle, Sjælland/København, Glostrup m.v.

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT