• Specialister i netværks- og økonomiløsninger

Asger Hvam

Hvad er din rolle i Scanditek?

IT-konsulent med speciale i netværks- og IT-infrastruktur løsninger

Hvilke opgaver arbejder du med til daglig?

Med 18 års erfaring som IT-konsulent og IT-arkitekt har jeg en del kompetencer indenfor IT-universet og en solid forståelse for god Business.

Mit daglige arbejde IT konsulent omfatter bl.a salg, konfiguration og support af IT-totalløsninger herunder Server, netværk, PC-arbejdspladser, router/firewall, printløsninger, IP-telefoni osv.

Hvad er det, du finder særligt spændende ved disse opgaver?

Det er en gave her dag at kunne få lov til at hjælpe vores kunder med deres udfordringer. Det vigtigste for mig er at vi kan løse opgaverne med et smil og altid opleve tilfredse kunder.

Kontaktinfo

Kontor: 87 42 52 00 Mobil: 92 15 08 08 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Velkommen til Scanditek

Scanditek er en full-service IT-partner, der hjælper virksomheder og offentlige institutioner med de helt rigtige IT-løsninger. Vores målgrupper er små og mellemstore virksomheder.

For mange af vores kunder fungerer vi således som deres eksterne IT-afdeling. Scanditek er et IT-firma, som er specialiseret indenfor: økonomiløsninger, økonomisystemer/ERP og netværksløsninger.

 

Inden for økonomisystemer og netværksløsninger tilbyder vi et bredt udvalg af produkter og services, som vi skræddersyr til den enkelte kundes unikke behov. Vi har mere end 20 års erfaring, og vi er blandt de førende indenfor vores kompetenceområder. Scanditek er f.eks. blandt de førende i Danmark indenfor WI-FI-området.  

Vores mantra er: Det vi tænker, er det vi siger. Og det vi siger, er det vi gør.

Nyheder

Scanditek Vest

Eriksvej 24,
8960 Randers SØ

Tlf.: 87 42 52 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Samarbejdspartnere

 samarbejdespartnere

Nyhedsbrev om hvad
der rører sig inden for IT